Wil jij net zo beroemd worden als Nicolette Kluijver?


Ik weet niet helemaal wat ik met bovenstaand filmpje moet. Ik durf te bekennen dat ik geen idee had wie Nicolette Kluijver is. Het was dat ik het las in de post van Erik Oomen. Haar scriptie zit helaas niet écht in de HBO-Kennisbank, weet ook niet of ze wel een HBO-scriptie heeft om daar aan toe te voegen.
Niet zo duur (hoop ik) of zo glossy als de Gerda, maar het schiet zo wel net zo hard zijn doel voorbij.

En dat doel is een heel zinvol doel. Want ik kan je vertellen dat er niets zo zinloos is als de zoektocht naar elektronische versies van onderzoek. En als HBO-afgestudeerde (maar ook als afstudeerder aan een universiteit) zul je neem ik aan niet de illusie hebben dat je geld kunt gaan verdienen aan de inhoud van de scriptie. Nou, dan zorg dat je stagebedrijf akkoord gaat met het online plaatsen van je scriptie zodat anderen er ook nog wat aan kunnen hebben. En je hoeft er geen jurk voor aan om dan in de spotlights te staan. Maar wellicht kom je jezelf dan wel een tijd later tegen in een onderzoeksrapport of artikel van iemand anders. Die gebruikt jou en jouw werk dan als bron.
Het kost je geen geld, en nauwelijks werk (even info invoeren). Dus gewoon doen!

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

[…] dat er enerzijds geinvesteerd wordt in een ‘bekende Nederlander’ in het filmpje (en ja, ik weet wel wie Nicolette Kluijver is omdat ik zo af en toe naar BNN kijk) maar dat anderzijds er geen enkele […]