mrt 022010
 

Morgenmiddag, 3 maart 2010 geeft Erwin de Moel zijn afstudeerpresentatie voor zijn MSc Computer Science aan de Universiteit Twente. Onderwerp van zijn afstudeeropdracht is “Expanding the usability of recorded lectures”. De presentatie vindt plaats op 16:00 uur in zaal B209 van het Cubicus gebouw. Ben je nu, net als ik, niet in staat om morgen in Enschede te zijn, dan kun je de presentatie ook live volgen via deze url. En ben je ook niet in staat om morgen om 16:00 uur achter je PC te zitten, dan is dat ook nog niet eens erg, want je kunt de opname ook achteraf terug kijken via diezelfde url.

Ik heb het rapport nog niet gezien/gelezen, daar ga ik nu achteraan. Ik zal uiteraard vragen of het ook ergens online komt te staan.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Afstudeerpresentatie “Expanding the usability of recorded lectures””

Reacties (2)
  1. ik kreeg via willem karssenberg jouw naam door, ik wil graag met een congres een collega opnemen die zij powerpoint presenatie geeft en dat later on line zetten. je kunt hiervoor presentations2go voor gebruiken maar begreep van willem dat jij beter(goedkopere) tools had? hoe heb je dit bovenstaande gedaan?
    alvast bedankt!

  2. Hoi Pauline,

    Ik denk dat er sprake is van een misverstand. Ik heb bovenstaande presentatie niet opgenomen. Dat is door de Universiteit Twente gedaan met behulp van Mediasite, zeker niet goedkoper dan Presentations2Go.
    Ik denk dat Willem VCASMO bedoelde, ik heb een aantal berichten die de verschillende opties laten zien van deze gratis tool. Let op, het is weliswaar gratis, maar vergt wel het nodige handwerk, ligt er dus een beetje aan wat duurder is.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.