Carnaval 2010


Carnaval 2010, 5 jaar YouTube. Twee gebeurtenissen die eigenlijk helemaal niets met elkaar te maken hebben. Maar ik weet zeker dat ik 5 jaar geleden niet gedacht had dat ik vandaag een Full HD filmpje op YouTube zou uploaden. Mijn eerste filmpje op YouTube was van juni 2005, twee maanden nadat op 23 april 2005 de eerste filmpjes toegevoegd waren. Na dat eerste filmpje en een test met een schermfilmpje een paar maanden later duurde het een tijd voordat er een volgende filmpje bij kwam omdat de kwaliteit van de video’s niet echt om aan te zien was. Dat is nu wel anders.

Niet alleen YouTube is een stuk vooruit gegaan. Ik moet bekennen dat mijn Kodak Zi8 me ook positief verrast heeft voor wat betreft opnames in het donker. Er zijn een paar stukjes in het filmpje waar de camera het wat zwaarder had (zo rond de vuurspuwende vrachtwagen) maar al met al vind ik de kwaliteit prima.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Fred Zelders
Fred Zelders
14 jaren geleden

Mooie beelden ๐Ÿ™‚

Je filmpje van 2005 valt qua kwaliteit overigens best nog wel mee Pierre!

Weet je wat me nu voor het eerst opvalt? ยป Bij de video van 2005 zie ik op de YouTube Play/Pause knop een klein naar boven wijzend pijltje. Daarmee kan je versneld of vertraagd afspelen.
Waarom alleen bij het filmpje uit 2005 en niet bij die van NU?zit dat

Fred Zelders
Fred Zelders
14 jaren geleden

Met Google Chrome voor Mac OS X (BETA) zie je het als volgt: http://twitpic.com/13spuj