Long Beach zonder mist

Long Beach op YouTube (by PiAir (Old Skool)) Long Beach op YouTube (by PiAir (Old Skool)) YouTube is bezig met het uitbreiden van het aantal filmpjes dat in hogere kwaliteit beschikbaar is. En ze zijn blijkbaar ook bij mijn account aangekomen. Ik merkte dat mijn filmpje van Long Beach in hogere kwaliteit beschikbaar is. Het verschil zie je als je hierboven doorklikt naar de schermafdrukken bij Flickr, maar je kunt ze ook zelf bekijken:
* Long Beach in de mist
* Long Beach zonder mist
Het verschil is &fmt=6 in de URL. Volgens dit bericht zou &fmt=18 een nog hogere kwaliteit moeten opleveren, maar dat heeft op mijn Long Beach video geen effect. Waarschijnlijk ook omdat de bronvideo niet beter was dan wat je met &fmt=6 ziet.

Wel raar is dat ik van de embed-versie de indruk heb dat hij op de lage kwaliteit wordt weergegeven (zelfs met &fmt=6 toegevoegd) terwijl op de YouTube blog ook in de embed (zonder extra code) de hoge kwaliteit versie getoond wordt.
Daarnaast zie ik het verschil nog niet bij al mijn video’s. Zo is mijn screencast van een tijd geleden in alle versies even wazig. Ik weet niet of ze die niet beter krijgen of dat die gewoon nog niet geconverteerd is.

Hoe dan ook, ik heb voor mijn account de instelling in ieder geval zo aangepast dat ik indien beschikbaar altijd de hoge kwaliteit versie krijg en ga binnenkort maar weer eens testen of het nu wél de moeite waard is om screencasts ook bij YouTube te plaatsen. Want tot nu toe vond ik dat door de lage kwaliteit niet de moeite waard.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Hans Mestrum
14 jaren geleden

He da’s interessant. Ik ga gelijk ook even kijken in mijn account.

Hans Mestrum
14 jaren geleden

bleh bij mij nog niet. Kennelijk zijn ze bij de G en nog niet bij de M ;-)