Claim Your One Frame of Fame


Geniaal. Een ander woord heb ik er niet voor.
Zet je fans (of toekomstige fans want ik kende de band nog niet voor deze clip) in bij het maken van je nieuwe videoclip. Op http://oneframeoffame.com/ kun je het resultaat van de videoclip tot nu toe zien. Maar de video is niet statisch, die wordt elk uur bijgewerkt op basis van de bijdragen van bezoekers aan de site. Het idee is simpel: je hebt een webcam nodig en gaat dan naar de site. Je klikt op “start webcam” waarna je het beeld van de webcam te zien krijgt met daar overheen een pose. Het is de bedoeling dat je die pose na doet en dan een foto laat maken door je webcam. De bijdragen worden voor de zekerheid even gecontroleerd door de mensen achter de site en elk uur wordt de clip bijgewerkt met daarin de nieuwe bijdragen verwerkt.

Zoals gezegd, ik kende de band nog niet, maar omdat de track die ze voor de clip gebruiken ook nog eens lekker klinkt én je de rest van hun muziek ook op de site kunt beluisteren heeft C-Mon & Kypski er in ieder geval weer een luisteraar bij.

Getipt door TheNextWeb