MP3-verbod in zwembad en sportscholen komt er aan!

ipod shuffle spycam - Klik voor grotere versie

Sommige ideeën zijn slechte ideeën. En sommige producten zijn slechte producten. Niet omdat het product zelf slecht is, maar omdat er mensen zijn die er dingen mee zouden kunnen doen die slecht zijn. En omdat we nou eenmaal het zekere voor het onzekere nemen, dus er vanuit gaan dat er slechte dingen mee gedaan worden. (kun je het nog volgen?)

Dus voorspel ik een verbod op MP3-spelers in zwembaden en sportscholen. Tot nu toe was dat verbod vaak beperkt tot camera’s en mobiele telefoons. De iPod Nano heeft inmiddels al een camera, maar in China zijn ze een stap verder gegaan en hebben ook de iPod Shuffle voorzien van een videocamera.
Nog niet per stuk te koop, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat deze zich over de tussenhandel hebben verspreid. En dan ben je ook met een iPod Shuffle verdacht in gelegenheden waar foto’s en video niet op prijs worden gesteld.

(getipt door Gizmodo)