Bebook update door Vincent Everts

Vincent Everts ging in Utrecht langs bij BeBook en maakte een korte maar informatieve update met de laatste stand van zaken. Hij laat de in augustus te verschijnen 5-inch versie zien (199 euro) en de eveneens nog niet beschikbare versie met touchscreen en 3G verbinding. Wordt blijkbaar via hetzelfde model als de Kindle geleverd, dus zonder maandelijkse kosten voor de dataverbinding. Meer details de wijze waarop je dan boeken aanschaft of hoe de kosten terugverdiend gaan worden wordt nog niet gegeven.
Het nieuws van de optionele wifi-kaart voor alle modellen is niet zo nieuw, die moet gewoon beschikbaar komen.

Dat geldt overigens ook voor de firmware-update die PDF-reflow en meerder zoomformaten zou ondersteunen! ;-)
[disclosure: met ingang van 11 mei 2009 neem ik deel aan het affiliate programma van BeBook. Als je een BeBook via hun website koopt en gebruik maakt van deze link dan krijg ik daarvoor betaald]