Mobiel… zijn we er klaar voor?

“Wordt ‘mobiel’ de trend voor 2009? En wat verstaan we dan onder ‘mobiel’? Internet via mobiel, mobiele applicaties, mobiel operating systemen? We moeten iets met ‘mobiel’, maar wat houdt het in? Wat gaat er veranderen, wanneer en hoe dan?
Herkent u deze vragen, maar weet u (ook) het antwoord niet, kom dan naar dit CWIS-nl-seminar. Leer deze dag meer over mobiel internet, applicaties en marketing (zie onderstaand programma). En gebruik de tijd tussen de presentaties om te netwerken met collega’s van andere instellingen. Meldt u zich snel aan, we verwachten veel ge├»nteresseerden voor deze dag!

Dit seminar is gratis toegankelijk voor medewerkers van instellingen die aangesloten zijn bij SURFnet.”

(bron)

Het is een tijdje stil geweest rond CWIS-NL, maar er staat voor 17 maart weer een bijeenkomst op het programma. Dit keer over Mobiel internet.

Mobiel in combinatie met onderwijs is hoe dan ook een hot thema dit jaar. SURFacademy organiseert twee maanden later (13 t/m 15 mei 2009) in Heerlen bij de OUNL een Spring School over het thema Mobiel Leren. Het programma daarvan zal over ongeveer twee weken beschikbaar komen.

Inschrijven voor de CWIS-NL bijeenkomst kan nu al via de website. Daar staat ook het programma van de dag.