feb 252009
 
CU2 (foto door: PiAir (Old Skool))

Via Bright.nl kwam ik bij een bericht op Emerce terecht over de terugloop van bezoekers bij sites als Sugababes, Superdudes en CU2.
Jaap Stronks stelt de vraag of het met Hyves nu ook bergaf zal gaan en of we allemaal naar Facebook zullen overstappen, maar hij krijgt ‘via Twitter‘ daar geen eenduidig antwoord op.

Ik heb (nog) geen Facebook account, maar ik zeg al lang geen ‘nooit’ meer over zoiets. Ik had ook eerst geen behoefte aan een LinkedIn account, totdat ik net een keer te vaak tegen een profiel-pagina aan liep die ik niet kon zien zonder ingelogd te zijn.
Maar ik heb er mijn Hyves-pagina, die overigens minimaal onderhouden wordt, niet voor opgegeven. En ook als ik een Facebook profiel zou aanmaken neem ik aan dat ik die andere twee in stand hou.

Wat vind jij? Switch jij? Wordt het aantal online profielen dat je hebt alleen maar groter? Laat het horen in de reacties hieronder!

Mobiel… zijn we er klaar voor?

 Gepubliceerd door om 20:39  Agenda
feb 252009
 
“Wordt ‘mobiel’ de trend voor 2009? En wat verstaan we dan onder ‘mobiel’? Internet via mobiel, mobiele applicaties, mobiel operating systemen? We moeten iets met ‘mobiel’, maar wat houdt het in? Wat gaat er veranderen, wanneer en hoe dan?
Herkent u deze vragen, maar weet u (ook) het antwoord niet, kom dan naar dit CWIS-nl-seminar. Leer deze dag meer over mobiel internet, applicaties en marketing (zie onderstaand programma). En gebruik de tijd tussen de presentaties om te netwerken met collega’s van andere instellingen. Meldt u zich snel aan, we verwachten veel geïnteresseerden voor deze dag!

Dit seminar is gratis toegankelijk voor medewerkers van instellingen die aangesloten zijn bij SURFnet.”

(bron)

Het is een tijdje stil geweest rond CWIS-NL, maar er staat voor 17 maart weer een bijeenkomst op het programma. Dit keer over Mobiel internet.

Mobiel in combinatie met onderwijs is hoe dan ook een hot thema dit jaar. SURFacademy organiseert twee maanden later (13 t/m 15 mei 2009) in Heerlen bij de OUNL een Spring School over het thema Mobiel Leren. Het programma daarvan zal over ongeveer twee weken beschikbaar komen.

Inschrijven voor de CWIS-NL bijeenkomst kan nu al via de website. Daar staat ook het programma van de dag.

 Reacties uitgeschakeld voor Mobiel… zijn we er klaar voor?  Tags: