Wil jij met de bus naar de CEBIT!?

CEBITBus - Klik voor grotere versie

Ik zie dat het al weer twee jaar geleden is dat ik Hans Mestrum opzocht op de CEBIT!. En voor het tweede achtereenvolgend jaar kreeg ik een vriendelijk mailtje van CeBITbusHannover.com. Zij brengen je voor 65 euro met de bus naar Hannover en terug. Moet je wel nog de 33 euro voor een toegangskaart voor de CEBIT 2009 betalen (of aan een vrijkaart zien te komen).

Op hun site zie je de opstapplaatsen, het is lekker vroeg vertrekken en je moet er rekening mee houden dan 8 uur op de CEBIT best intensief is (goed voorbereiden dus). Je bent ’s avonds dezelfde dag weer terug.

Vorig jaar kreeg ik een tweede bezoek in twee jaar niet direct verkocht aan mezelf. Of ik dit jaar dan wél met ze mee ga weet ik nog niet. Het lijkt me wel weer eens leuk om de CEBIT nogmaals te bezoeken.
Als ik mee zou gaan dan zou het op 7 maart zijn, dat is een zaterdag dus dan moet ik sowieso wat praktische zaken zien te regelen.

Disclaimer: Ik heb geen enkele relatie met dit bedrijf, wordt niet betaald voor dit bericht, heb er zelfs nog niet eerder mee gereisd.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Marcel de Leeuwe
15 jaren geleden

Hoi Pierre,

Ik ben er nog nooit geweest. Het zou wel leuk zijn als een groep edubloggers die kant opgaat, kunnen we flink bijpraten en nieuwe dingen ontdekken.

Iemand interesse?

Willem
15 jaren geleden

Moet dit niet de link zijn naar de opstapplaatsen?
Voor mij zou de bus over Hengelo logischer zijn, maar als ik met de trein ga (vlak over de grens instappen) ben ik er nog sneller met minder kans op files. Denk echter niet dat ik ga. Denk niet dat mijn baas het nodig vindt en in het weekend heb ik met nog een andere baas te maken…

Pierre
15 jaren geleden

@Willem – dank je, was inderdaad verkeerde link.

Ik had het Marcel ook via de mail doorgegeven: ik heb sowieso geen idee hoeveel plekken er nog zijn. Maar mijn baas thuis heeft er geen probleem mee als ik op 7 maart op en neer ga.
"Alleen" (ik weet het, er zitten meer mensen in die bus), heb ik er niet zo’n trek in.

Maar als er wel nog andere (edu)bloggers zijn die interesse hebben voor die van 7 maart, laat het even weten!