Wil jij met de bus naar de CEBIT!?

 Gepubliceerd door om 21:38  Agenda
feb 162009
 
CEBITBus - Klik voor grotere versie

Ik zie dat het al weer twee jaar geleden is dat ik Hans Mestrum opzocht op de CEBIT!. En voor het tweede achtereenvolgend jaar kreeg ik een vriendelijk mailtje van CeBITbusHannover.com. Zij brengen je voor 65 euro met de bus naar Hannover en terug. Moet je wel nog de 33 euro voor een toegangskaart voor de CEBIT 2009 betalen (of aan een vrijkaart zien te komen).

Op hun site zie je de opstapplaatsen, het is lekker vroeg vertrekken en je moet er rekening mee houden dan 8 uur op de CEBIT best intensief is (goed voorbereiden dus). Je bent ’s avonds dezelfde dag weer terug.

Vorig jaar kreeg ik een tweede bezoek in twee jaar niet direct verkocht aan mezelf. Of ik dit jaar dan wél met ze mee ga weet ik nog niet. Het lijkt me wel weer eens leuk om de CEBIT nogmaals te bezoeken.
Als ik mee zou gaan dan zou het op 7 maart zijn, dat is een zaterdag dus dan moet ik sowieso wat praktische zaken zien te regelen.

Disclaimer: Ik heb geen enkele relatie met dit bedrijf, wordt niet betaald voor dit bericht, heb er zelfs nog niet eerder mee gereisd.