24 videos over Camtasia Studio in 24 uur – #2

Schedule Board (foto door: Vidiot)

Vandaag is het dan zover, het is tijd voor de 24 videos over Camtasia Studio in 24 uur marathon van Techsmith.
Op het Visual Lounge blog staat het schema met de onderwerpen en de personen die er over zullen gaan vertellen.

Die opnames komen tussen vanmiddag twee uur en morgenmiddag elk uur online als nieuwe screencast beschikbaar op het Visual Lounge Blog. Je kunt ze ook live volgen tijdens het produceren ervan via Twitter en via Ustream.
Op Ustream kun je via de tekstchat ook reageren en meepraten.

Ik heb vandaag het nodige werk dat ik aan mijn bureau kan doen, dus ik zal in ieder geval proberen een deel van de uitzeningen mee te krijgen. Ik ben niet alleen benieuwd naar de inhoud, maar ben ook heel benieuwd naar de opkomst en de belangstelling voor zo’n online evenement.