High Tech Kerstman – 2008

 Gepubliceerd door om 07:13  Algemeen
dec 242008
 
Track Santa on Google Maps Mobile (foto door: PiAir (Old Skool))

Vorig jaar was Gerard Dümmer er nog overtuigd van dat dit jaar Sinterklaas ook over dezelfde technologie zou beschikken als de Kerstman, maar ik heb het niet gezien.
De Kerstman dus wel. Nu ook met optie om hem te tracken via Google Maps Mobile. Dat is, in tegenstelling tot de Google Earth optie dan overigens geen ‘live’ tracking. Je zult de zoekopdracht elke keer opnieuw moeten uitvoeren.
Hadden ze de Kerstman toch beter een trackr.nl account of zo kunnen geven, dan hadden de kindertjes hem beter kunnen volgen.

[update] OK, toegegeven, Sinterklaas en ZwartePiet waren allebei op Twitter aanwezig dit jaar. Idem voor de Kerstman, dus wat dat betreft gaan ze gelijk op.

 Reacties uitgeschakeld voor High Tech Kerstman – 2008  Tags: ,
dec 242008
 
eeePC 901
“This is very preliminary but we are hearing that some netbook enthusiast sites are getting ‘cease & desist‘ letters from a firm in the UK ordering the sites to stop using the term ‘netbook’. The letters claim that the term netbook is trademarked by the firm that produced the Psion netBook in the early 2000’s.”

(bron)

Ik ga er zelf even vanuit dat het een hoax is, een flauwe grap, handig om aandacht mee te krijgen in de wat slappe kersttijd. Want ik kan me niet voorstellen dat er een bedrijf enig heil ziet in het najagen van een mogelijk handelsmerk op de term Netbook.
Maar, inderdaad er is een in het Verenigd Koninkrijk geregistreerd handelsmerk voor NETBOOK dat sinds 1998 in bezit is van PSION. Ik zal de berichten online in de gaten houden hierover.

(getipt door gottabemobile.com die het van jkOnTheRun had)

 Reacties uitgeschakeld voor Hoax? Schrijven over netbooks niet meer toegestaan!  Tags: