Hoax? Schrijven over netbooks niet meer toegestaan!

eeePC 901
“This is very preliminary but we are hearing that some netbook enthusiast sites are getting ‘cease & desist‘ letters from a firm in the UK ordering the sites to stop using the term ‘netbook’. The letters claim that the term netbook is trademarked by the firm that produced the Psion netBook in the early 2000’s.”

(bron)

Ik ga er zelf even vanuit dat het een hoax is, een flauwe grap, handig om aandacht mee te krijgen in de wat slappe kersttijd. Want ik kan me niet voorstellen dat er een bedrijf enig heil ziet in het najagen van een mogelijk handelsmerk op de term Netbook.
Maar, inderdaad er is een in het Verenigd Koninkrijk geregistreerd handelsmerk voor NETBOOK dat sinds 1998 in bezit is van PSION. Ik zal de berichten online in de gaten houden hierover.

(getipt door gottabemobile.com die het van jkOnTheRun had)