Skype video telefoon beschikbaar

Skype Phone - Klik voor grotere versie

Loïc Le Meur heeft er eentje opgestuurd gekregen en als je in de VS woont kun je er eentje bestellen je kunt hem ook in Nederland bestellen: de ASUS AiGuru SV1.
Het is een standalone video telefoon voor Skype. Je hebt dus geen computer meer nodig om hiermee Skype gesprekken te voeren. Je kunt hem aansluiten via een netwerkkabel of via draadloos netwerk. Je kunt hem aan de voeding hangen, maar er zit ook een accu in die 20 minuten lang werkt, dus je kunt hem ook even oppakken en meenemen als je bijvoorbeeld van je bureau af naar een andere plek loopt om iets te laten zien. Aan de achterkant van het apparaat zit een aansluiting voor een headset voor als je niet iedereen om je heen wilt laten meeluisteren.

Bediening is zo te zien redelijk simpel al is het natuurlijk jammer dat het schermpje geen touchscreen is. Prijskaartje is 269,95 euro met (tijdelijk) gratis bezorging.

Dames en heren bij Skype en ASUS: opsturen naar Nederland zou ik zeggen. Maak een mooie deal met “twee voor de prijs van anderhalf” en dit wordt dé hit voor kerst.

[update] Aangepast naar aanleiding van reactie van Patrick de Vos. Ik had de link in het bericht van Loïc Le Meur gevolgd en was (blijkt nu) in de VS winkel terecht gekomen. Van daaruit kon ik alleen de VS als verzendland kiezen. Hij blijkt echter ook in de NL winkel te koop te zijn.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
patrick de Vos
patrick de Vos
13 jaren geleden

Volgens mij kun je er ook één bestellen als je in Nederland woont:
http://accessories.skype.com/store/sk

Pierre
13 jaren geleden

Wooow, ik was dus blijkbaar in de verkeerde Skype winkel en had uit het feit dat ik daar alleen de VS als land kon kiezen de conclusie getrokken dat hij niet naar Nederland verstuurd werd.
Nu blijkt hij hier dus gewoon voor 269,95 euro inclusief BTW en verzendkosten beschikbaar te zijn.