Willem als ridder van de ronde tafel!

 Gepubliceerd door om 16:26  Hardware
nov 212008
 
Sir Knight javadoug of the Round Table (foto door: javadoug)

Ik schreef eerder deze week over de wedstrijd waarmee je een Microsoft Roundtable kon winnen (met een N). Helaas viel je daarbij bij voorbaat al af als je niet voornemens was naar de I&I conferentie te gaan. Willem Karssenberg ging uiteraard een paar stapjes verder en informeerde bij Microsoft naar andere mogelijkheden om zo’n Roundtable te kunnen winnen. En die mogelijkheden blijken er te zijn.
Je kunt er alles over lezen op zijn weblog. Dank je voor het navragen Willem!

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Willem als ridder van de ronde tafel!”

Reacties (1)
  1. Wat ik hoop is dat we straks een winnaar kunnen volgen en de manier waarop zo’n ding nu in de praktijk wordt ingezet! En eerlijk gezegd heb ik zelf nog niet eens nagedacht over een echt goed idee. Volgens mij heb je meer nodig dan alleen maar die hardware en zet je hem nog niet zo maar op verschillende plaatsen in…

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.