Obama Rally in Kissimee, Florida


Bill Clinten en Barrack Obama waren gisterenavond in Kissimee, Florida. Dat is een half uurtje rijden van Orlando en dus gingen we met een groepje van zo’n 20 Nederlanders (er waren meerdere groepjes die die kant op gingen) met een taxi busje er naar toe. Volgens de berichten waren er 36.000 mensen. Het was ongelofelijk om te zien hoe ordelijk alles verliep. Er vormde zich een vanzelf rij waar we meer dan een half uur in gestaan hebben. Geen dranghekken om die rij te vormen, geen ordetroepen, iedereen die kwam sloot gewoon aan het einde van de rij aan. Indrukwekkend.

Sowieso indrukwekkend dat er 36.000 mensen om 11 uur ’s avonds buiten gaan staan wachten totdat Bill Clinton en Barack Obama komen om hen toe te spreken.
Het “dit is historisch en ik wil er bij zijn” gehalte was erg hoog. Er waren heel wat mensen om ons heen die naar huis belden en dan de telefoon omhoog hielden om te laten horen dat ze er echt bij waren. En ik kan me er heel wat bij voorstellen. Het was een korte nacht, maar het was het absoluut waard.
Meer foto’s en filmpjes staan op Flickr.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
essen2punt0
13 jaren geleden

en nu kun je zeggen dat je de nieuwe president live hebt gezien!
Het lijkt me bijzonder om op terug te kijken.