Bijna klaar voor vertrek…

HP iPaq 914c (foto door: PiAir (Old Skool))

Nog één nachtje slapen en dan ga ik weer op reis. Daarom was het vandaag nog best wel druk met dingen die ik allemaal nog wilde afhandelen voordat ik morgenavond richting Schiphol ga. Daar overnacht ik dan in hetzelfde hotel als waar Willem vanavond is. Zondagochtend vlieg ik dan via Washington naar Orlando vlieg voor de Educause 2008 conferentie.

De rest van het gezelschap vliegt op vrijdag 31 oktober terug naar Nederland, maar ik blijf dan nog daar en vlieg op zondag, weer via Washington, door naar University Park om van daaruit naar de Penn State University in Pennsylvania te gaan voor de IMS kwartaalbijeenkomst daar.

Dan ben ik, de dag nadat de Amerikanen hun nieuwe president gekozen hebben weer terug in Nederland. Mooi op tijd voor het edublogger dinner op maandag de 10e en aansluitend de onderwijsdagen op 11 en 12 november.

En om het verhaal compleet te maken moest ik vandaag natuurlijk ook nog even wennen aan mijn nieuwe telefoon. Sinds gisterenmiddag heb ik een HP iPaq 914c.
Het toestel heeft niet voor niets als ondertitel “business messenger” want gadget gehalte ervan valt een beetje tegen. Geen mogelijkheid om de video live naar internet te streamen (geen van de beschikbare online diensten werken) en de browser ondersteund nog steeds geen flash.

Maar, wél met Google Maps en ingebouwde GPS, de Slingplayer mobile werkt er op, Skype en Fring idem en het toetsenbordje (had ik op de Qtek niet) gecombineerd met alle andere knoppen zorgt ervoor dat ik veel minder van de stylus afhankelijk ben. Ga ik de komende twee weken nog veel gebruik van maken.

Over de reis naar de Educause conferentie zul je op de Edutrip 2008 wiki nog meer kunnen lezen de komende tijd en natuurlijk zal ik hier en via Twitter ook blijven berichten.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Patrick Koning
13 jaren geleden

Heel veel plezier. Doe de groeten aan twee collega’s van me: Ron Rutter en Peter Verboord. Ik volg alles op de voet via je weblog.