5e Edublogdinner op 10 november – 29 and counting!

Matching - 5 (foto door: PiAir (Old Skool))

Toen Jeroen de wiki voor het vijfde edublogdinner opende gaf hij via twitter aan dat hij er vanuit ging dat er de nodige reclame voor de avond gemaakt zou worden. Nou, ik geloof niet dat dat nog echt nodig is. Het aantal deelnemers staat inmiddels op 29. Dat gaat net als vorig jaar niet meer met één ronde tafel lukken. Mooi.

Maar, voor het geval je de berichtgeving hier en op andere plekken tot nu toe gemist had: op de avond voor de SURF Onderwijsdagen zoeken edubloggers (en iedereen anders die maar mee wil, newbies, wannabies, lurkers, visitors, residents, natives, immigrants, gamers, traditionalisten, en alle andere pluimages zijn welkom!) elkaar op in Utrecht om een hapje te gaan eten.

Organisatie is dit jaar in handen van Karin Winters en Jeroen van Beijnen. Inschrijven kan via deze wiki.