Geniaal: NOTEBOEK !

“Op 2 oktober zijn in de Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk op het 28e Nederlands Film Festival de winnaars van de KPN NOFF-juryprijs en de KPN NOFF-publieksprijs bekendgemaakt.

De vakjury, bestaande uit Karin Wolfs, Geert van de Wetering, Vincent de Klerk, Pieter Kuijpers en Iris Piers (winnares NOFF-juryprijs 2007), heeft NOTEBOEK van Evelien Lohbeck bekroond met de KPN NOFF-juryprijs.”

(bron)

Dit is echt een filmpje dat je moet bekijken. Wauw!
Evelien Lohbeck heeft het filmpje gemaakt tijdens haar afstudeerjaar animatie op kunstacademie St.Joost. Meer van haar werk kun je vinden op het weblog dat ze afgelopen jaar bijhield. Een heel terechte winnaar.

(getipt door Bright)

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
15 jaren geleden

Wauw, onvoorstelbaar indrukwekkend!
Zit nu gelijk te bedenken hoe ik m’n Asus in een boek kan onderbrengen! Wat een originaliteit en creativiteit! Vooral de manier waarop alles uiteindelijk samenkomt en gepresenteerd is. Petje af voor deze winnaar. Die hoeft vast niet lang te solliciteren en heeft dus een geweldig portfolio op Youtube staan!

JoG
JoG
15 jaren geleden

Inderdaad geweldig. Ik wil ook zo’n notebook. Nooit meer honger…