aug 122008
 
De wet op internet - Klik voor grotere versie

Als je dit weblog volgt dan ken je ongetwijfeld ook iusmentis.com, de site onderhouden door Arnoud Engelfriet. De site bevat een duidelijk overzicht van heel veel juridische aspecten van internet, bloggen, online zaken doen.
Arnoud heeft die informatie nu gebundeld in een boek “De wet op internet“. Het boek verschijn in september 2008 via Lulu.com en kost dan 24,95 euro, of 9,95 voor de e-bookversie.
Maar je kunt nu al via de mail voorintekenen en dan kost het boek 19,95 euro.

Bij gebrek aan een goede e-bookreader heb ik maar gewoon even de dodebomenversie besteld.

 Reacties uitgeschakeld voor ‘De wet op internet’ – voorinschrijving geopend  Tags:

Gerucht: Kindle komt naar Europa

 Gepubliceerd door om 08:58  eBooks
aug 122008
 
“Lange tijd heeft de iLiad het in Europa ‘voor het zeggen’ gehad. Als het aan Amazon ligt, komt daar vanaf dit najaar verandering in met de komst van de Kindle. Volgens ingewijden zal de Kindle zijn opwachting doen tijdens de bekende boekenbeurs in Frankfurt.”

(bron)

De Frankfurter Buchmesse vindt dit jaar plaats van 15 t/m 19 oktober, dus het is hoe dan ook nog even wachten. En natuurlijk is het ook de vraag wat de prijs van een Europese Kindle zou moeten gaan worden. In de VS kost hij nu $359,- (zo’n 219 euro) maar de kans is groot dat wij er zo’n 400 euro voor gaan betalen. Dat is overigens een schatting die niet gebaseerd is op enige uitspraak van Amazon, maar de dollar = euro regel gaat helaas vaak op.

Nou ja, we zullen zien, de iLead kan in ieder geval wel wat concurrentie gebruiken.

TomTom GO V4 Europe #3

 Gepubliceerd door om 07:35  Geocoding
aug 122008
 
Event Logger - Klik voor grotere versie

In mijn post over de TomTom GO V4 Europe van afgelopen zondag waarin ik uitlegde hoe hij me bevallen was tijdens onze vakantie naar Scandinavië gaf ik aan dat het wel handig geweest was als de TomTom (ook) in staat geweest was om de afgelegde trajecten te tracken.
In een reactie geeft Joel de Bruijn aan dat hij daarvoor gebruik maakt van Event_Logger. Dat is een script dat je op de TomTom kunt plaatsen voor het tracken van de afgelegde route. Dat moest ik natuurlijk uitproberen.

Lees verder….