jun 262008
 
Ich glotz HD-TV (foto door: Schockwellenreiter)
“De Duitse krant Bild spreekt van de ‘pijnlijkste tv-uitzending in jaren’. Op een gegeven moment viel het beeld zelfs voor zeven minuten weg. Dertig miljoen Duitsers, velen met een net aangeschafte LCD Full-HD tv moesten naar zwart beeld kijken. ‘Een schande!’, spreekt de Duitse krant Bild .”

(bron)

Heerlijk hoe verwend we blijkbaar aan het worden zijn. Een voetbalwedstrijd die in High Definition de wereld rond gaat. En dan zomaar een paar minuten zwart beeld. Daar heb ik geen nieuwe kijkdoos voor aangeschaft. En natuurlijk was de uitzending via internet op dat moment ook op zwart. Hoe durven ze. Schande! :-)

jun 262008
 
“Een 14-jarige leerling van het Hofstad Lyceum is van school gestuurd omdat hij proefwerkcijfers heeft gemanipuleerd. De scholier uit 2 havo-vwo had in mei de inlogcode van zijn wiskundelerares uit haar agenda overgeschreven om vervolgens thuis onder haar naam in te loggen.”

(bron)

Nee, natuurlijk ben ik niet van mening dat deze leerling de gevangenis in moet. Maar ik ben na het bericht van een week geleden over die student in de VS die 38 jaar de cel in zou kunnen gaan voor vergelijkbare vergrijpen wel nieuwsgierig wat wij daar in Nederland voor geven.
En ik bekennen dat ik weet of Halt daar als optie bij zit.

 Reacties uitgeschakeld voor Ga direct naar bureau Halt, ga niet door start….  Tags: