Schande: Beeld op zwart tijdens topwedstrijd!

Ich glotz HD-TV (foto door: Schockwellenreiter)
“De Duitse krant Bild spreekt van de ‘pijnlijkste tv-uitzending in jaren’. Op een gegeven moment viel het beeld zelfs voor zeven minuten weg. Dertig miljoen Duitsers, velen met een net aangeschafte LCD Full-HD tv moesten naar zwart beeld kijken. ‘Een schande!’, spreekt de Duitse krant Bild .”

(bron)

Heerlijk hoe verwend we blijkbaar aan het worden zijn. Een voetbalwedstrijd die in High Definition de wereld rond gaat. En dan zomaar een paar minuten zwart beeld. Daar heb ik geen nieuwe kijkdoos voor aangeschaft. En natuurlijk was de uitzending via internet op dat moment ook op zwart. Hoe durven ze. Schande! :-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
PatriciaK
PatriciaK
13 jaren geleden

Het gaf mij eigenlijk wel dat ouderwetse gevoel van nu eens niet real-time op de hoogte zijn van wat er zich op een bepaalde plek in de wereld afspeelt. Best spannend eigenlijk. Hoe noemen we dit? We hadden al slow food en slow e-mail. Is dit slow television?