Opnames van Nationale Harvesterdag online

Harvesterdag - Klik voor grotere versie
“De Nationale Harversterdag is de afsluiting van het succesvolle Triple L project: Live events als Leerobjecten voor Leeromgevingen. Triple L heeft werkwijzen ontwikkeld waarmee de mogelijkheden van audio en video optimaal benut kunnen worden voor het hergebruik van live events zoals hoorcolleges. Bijbehorende didactische werkvormen zijn gericht op het ‘eerste’ en op het ‘herhaalde’ gebruik van hoorcolleges, lezingen, interviews en oraties.”

(bron)

Het aanbod van opnames van evenementen die ik gemist heb is op het moment wat groter dan dat ik al heb kunnen bekijken, dus ik kan je nog niet veel vertellen over de (inhoudelijk) kwaliteit van de sessies tijdens de Nationale Harvesterdag van Triple-L. Maar ze staan online en kunnen door iedereen bekeken worden.
Even een praktisch puntje: de organisatie heeft er voor gekozen om alle sessies in één grote Mediasite presentatie op te nemen. In plaats van te gaan zeuren over dat dat niet handig is voor ‘mij’ als kijker (ze staan online en ik kan ze bekijken!) even de tip om de navigatie-optie boven in de presentatie te gebruiken:
navigeren - Klik voor grotere versie Via het tweede tabje kom je bij een overzicht van 180 slides en daarmee kun je doorbladeren naar de presentatie of het deel van de presentatie dat je wilt bekijken.

Heb jij al tijd gehad om de opnames te bekijken, dan is je reactie natuurlijk erg welkom! (wellicht met nummer van het fragment? ;-))