Mario Kart – De Races

 Gepubliceerd door om 06:50  Gaming
mei 152008
 

Mario Kart - Klik voor grotere versie Ik weet niet waar Moqub zich zorgen over maakte want Gerard heeft me gisteren alle hoeken van de parkoers laten zien in Mario Kart DS. En dan niet met tactieken zoals in de cartoon hierboven (getipt door Jeroen), maar omdat hij bijna altijd sneller was.

Dit vraagt dus om een herkansing. En een gelegenheid waarbij dat zeker zal kunnen is de themabijeenkomst over Gaming die we vanuit het ICT en Onderwijs Lab op 25 september organiseren. Eens kijken of we dan meer collega’s kunnen vinden met een DS om tegen te racen na afloop.
Nou is dat nog ver weg, dus als je in de buurt bent heb je nu nog een reden te meer om even te kijken of ik er ook ben. Ik ben een gewillig slachtoffer. :-)

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Mario Kart – De Races”

Reacties (1)
  1. haha heeft Gerard toch zitten oefenen! Maare die 25e september, leuk initiatief. Neem aan dat wij binnenkort hier wel kunnen lezen of wij mogen komen en hoe wij ons in kunnen schrijven?

    Moqub

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.