apr 192008
 

Slakkenrace kijken (by PiAir (Old Skool)) Zometeen, om 21:00 uur start weer een Slakkenrace in Second Life. Ik zit klaar om hem eens een keer live te kunnen zien.
Als je wilt komen kijken: dit is de SLURL SLURL, maar je kunt ook de live registratie via SLCN.tv meekijken (quicktime stream).

[update] Deze race vond plaats op een andere locatie en heel slim stond die nergens vermeld. Na ernstig zoekwerk in SL vond ik hem terwijl de race al een minuut of 10 bezig was.
[update #2] De race is afgelopen, in SL heb ik er niet veel van meegekregen, via de quicktime stream een beetje. Jammer. De foto’s stellen daarom ook niet veel voor. Geen idee nog of ik dit de moeite waard vind om nogmaals te doen. Heb in ieder geval een reactie achtergelaten op het blog dat het wel handig is om de juiste locatie daar neer te zetten.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Live slakkenrace kijken – 19 april 21:00 uur”

Reacties (2)
  1. het zijn echt slakken? tsss, heb wel foto van de start:
    http://www.3pointd.com/wp-content/upl

  2. Ja, het zijn echt slakken. Je kunt hier in Second Life een gratis versie van zo’n avatar krijgen als je het zelf wilt uitproberen. Ik heb het gisteren na de race uitgeprobeerd en dat valt vies tegen. Je stuurt terwijl je in mouse look bent en tja, het bochtenwerk van zo’n slak heeft toch zo zijn eigenaardigheden. En als je uit de bocht vliegt dan ben je nog niet zo snel weer op de weg aangezien dat in dit geval een verhoogde weg was.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.