apr 112008
 
Second Life 1p20 - Klik voor grotere versie

Niet alleen Flickr gebruikers blijken een hekel te hebben aan veranderingen, de Second Life gebruikers kunnen er ook wat van. Ik had vanochtend de Release Candidate voor versie 1.20 van de viewer geïnstalleerd omdat daar betere ondersteuning voor de SpaceNavigator in zit.
Hoewel het slechts een RC0 is draait hij bij mij voorlopig als een zonnetje. Het vliegen en lopen met de SpaceNavigator is nog even wennen dus voorlopig nog geen demo, maar het werkt.
Een belangrijke zichtbare verandering ten opzichte van de 1.19 en voorgaande versies is echter de interface. Die heeft een fris ‘kleurtje’ gekregen. Nou, dat schiet blijkbaar veel mensen in het verkeerde keelgat als ik zo de reacties mag geloven. Nou, van mij mag hij blijven, vind er niks mis mee. En als dit soort verandering écht positief bijdragen aan de stabiliteit van de client dan is dat al helemaal goed.

Nu alleen nog een laptop waarmee ik die mooie luchten ook kan zien. Want dat trekt de grafische kaart hier helaas niet.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.