Lekker naar de Ikea!

Ikea - Klik voor grotere versie
“Zoals voorspeld is er vandaag een verkeerschaos ontstaan bij Ikea’s Hengelo en Delft. In heel Nederland was het een drukte van belang bij de diverse meubelboulevards in Nederland. Met behulp van het slechte paasweer besloot men massaal vertier te gaan zoeken bij de meubelboeren.”

(bron)

En, dacht je nou dat ik hier ging schrijven dat ik vandaag naar de Ikea (of een andere woonboulevard) was geweest? Nee, daar zul je me op dit soort dagen never nooit niet aantreffen.

Maar ik ga hier ook niet afgeven op de mensen die er wel voor in de rij stonden. Ik vind het namelijk wel een geruststellende gedachte. Je hoort de laatste tijd weer heel wat onheilspellende berichten over een naderende recessie of de negatieve gevolgen van de zwakke dollar voor onze economie.
Zolang er echter nog files bij de Ikea staan op Tweede Paasdag, zit het nog best wel goed met het consumentenvertrouwen. Ik ga me dus meer zorgen maken als die er volgend jaar niet meer staan!

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Florina Blokland
Florina Blokland
15 jaren geleden

Hoi Pierre,
Toch moet je niet helemaal gerustgesteld zijn wat betreft recessie en het te besteden geld van ‘ de ‘ consument. Want het zijn twee totaal verschillende dingen: antwoorden op vragen over hoe men over zijn finaciele sutatie/toekomst denkt én zijn kuddegedrag en uitgeefgedrag op tweede paasdag….

PatriciaK
PatriciaK
15 jaren geleden

Ik ben vandaag 4x langs de toegangsweg naar Ikea in Eindhoven gereden (en nee ik ging niet winkelen)en ik heb geen file gezien. Misschien wat overdreven van de media?

Moniek Verhaaren
15 jaren geleden

Als je niet naar de Ikea kunt of wil op tweede paasdag, dan kun je misschien luisteren naar het Ikeagedicht van Frank van Pamelen (www.frankvanpamelen.nl -> stukje naar beneden scrollen en je kunt het gedicht beluisteren). Mooi gevonden.
Over files gesproken: op deze dinsdag na pasen staan er blijkbaar de meeste files van dit jaar. Ik kreeg net een telefoontje van iemand die al twee uur onderweg is van Tilburg naar Breda (zo’n 20 km). Alles is relatief, zelfs de Ikea.

Pierre
15 jaren geleden

Ik zit vandaag fijn in de trein. :-)