Tien redenen waarom je ook het komend seizoen van BSG moet downloaden


Natuurlijk mág je ze eigenlijk niet downloaden, maar waarschijnlijk duurt het hier in Nederland eerder 2 jaar dan 2 weken (zolang duurt het in de VS nog) voordat je het laatste seizoen van Battlestar Galactica op een “legale” manier beschikbaar komt.
Op het moment mag je zelfs de preview op de officiële website niet eens zien.

Overigens, aangezien het Goede Vrijdag is: Ben ik nou de enige die de foto op de SciFi website erg op dit schilderij vind lijken?
BSG 2 - Klik voor grotere versie Of is dat puur toeval?
(N.B. Ik weet dat dat eigenlijk niets met vandaag te maken heeft, maar met gisteren)

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Raymond
13 jaren geleden

Ik zit in elk geval weer voor de TV, over 2 weken en 1 dag als ik de nieuwe aflevering gedownload heb. Met wat geluk zijn de dvd’s van S3 dan ook al binnen zodat ik nog even de finale van vorig seizoen kan herkijken!

Arnoud Engelfriet
13 jaren geleden

Downloaden voor eigen gebruik is in Nederland gewoon legaal hoor Pierre! Zolang je maar belooft de film niet aan anderen te geven.

En het is een topserie!

Pierre
13 jaren geleden

Excuus, excuus, dat was inderdaad geen juiste formulering.

De reden waarom ik dat zei was omdat ik er vanuit ga dat de meeste downloaders van BSG dat via Bittorrent zullen doen mét daarbij het weer seeden (= uploaden / verspreiden) aangeschakeld. Dat is immers ook wel zo sociaal. En bij mijn weten wordt dat seeden (dat je overigens al doet voordat de film helemaal gedownload wordt) gewoon gezien als uploaden / verspreiden.

Met andere woorden: ik ken eigenlijk weinig/geen manieren om BSG legaal te downloaden.