En het UPC nieuws voor deze maand…..

UPC
“Door een storing op het kanaal van UPC is in delen van Brabant de radio en tv op de kabel uitgevallen. Het is onduidelijk hoe lang de storing nog duurt.
De storing is rond tien over zes ontstaan. De oorzaak is nog onduidelijk, maar waarschijnlijk zit het probleem in de centrale van UPC in Helmond. Omroep Brabant TV is op dit moment alleen via de satelliet te ontvangen.”

(bron)

Het beeld is hier inmiddels al weer terug. En nu maar hopen dat niet al te veel mensen de suggestie op het scherm tijdens de storing (“controleer de kabels”) hebben opgevolgd want dan krijgt Patrick van UPC weer allemaal domme klanten aan de lijn die kabels los gehaald hebben en niet meer weten hoe die aan te sluiten.

Maar….niet alleen slecht nieuws dit keer, want de rekening van deze maand is binnen. En daar werd in het onderdeel “correcties” nu ook de tweede film die ik gratis zou krijgen terugbetaald.

Het is dus net als bij de storing van vanavond: gewoon wachten, met een beetje mazzel ontdekken ze het probleem (uiteindelijk) en fixen ze het. ;-)