Flash en PDF ondersteuning voor Windows Mobile

“Er is goed nieuws voor Flash Lite ontwikkelaas en hobbyisten. Microsoft heeft officieel bekend gemaakt dat nieuwe Windows Mobile toestellen over Flash Lite 3.X en Adobe Reader LE zullen beschikken.”

(bron)

Ja, goed nieuws, dit soort readers/players wil je gewoon op elk apparaat waar je mails op kunt lezen of een webbrowser op hebt.
Jammer alleen dat je als bestaande gebruiker met een Pocket PC dan vergeten wordt. Nog een jaartje wachten dan is die van mij pas officieel aan vervanging toe. Nou ja, zonder WiFi heb ik er natuurlijk ook weer niet zo veel aan. Als ik via GPRS werk zet ik zelf het downloaden van afbeeldingen in webpagina’s uit om de verbruikte bandbreedte (je betaald per Kb dataverkeer, niet voor de tijd dat je online bent) minimaal te houden.