mrt 082008
 
INHOLLAND - Klik voor grotere versie
“Hogeschool Inholland heeft een nieuwe netwerktool in gebruik genomen voor de verspreiding van software binnen het schoolnetwerk. De tool is gebaseerd op het bittorrent-protocol en verspreidt een update binnen 4 uur over 6500 computers.”

(bron)

Ik vind dit wel een mooi en geinig bericht, en niet alleen om de gebruikelijke stroom reacties bij Tweakers die het bericht overigens bij TorrentFreak gevonden heeft. Het bedrijf ITeleo tekende voor de implementatie en heeft wat Engelstalige info online staan.

Ik vind het mooi dat ze de buzzwaarde van zoiets als Bittorrent gebruiken om hun, ongetwijfeld slimme, oplossing voor het distribueren van software-updates binnen de hogeschool onder de aandacht te brengen.
En natuurlijk gewoon mooi dat ze het aantal voorbeelden van het legale gebruik van Bittorrent hiermee verhogen.

Weer een DreamHost Oeps

 Gepubliceerd door om 07:01  Algemeen
mrt 082008
 
“Due to a typing error on our primary router while trying to block a denial of service attack, DreamHost is currently offline. This includes all email, web hosting, etc. A technician is about 15 minutes out from our datacenter to undo this mistake.
I apologize for this mistake. I was intending to be editing our non-live access-list, and edited the live one by mistake.”

(bron)

Ik neem aan dat de meesten van jullie het niet gemerkt hebben, het was vroeg vanochtend. Het blijven mensen daar bij Dreamhost, ben benieuwd wanneer het een bedrijf wordt.

 Reacties uitgeschakeld voor Weer een DreamHost Oeps  Tags: