Weer thuis

Los Angeles

Zo, het zit er weer op. Het vliegtuig was gisteren op tijd vertrokken uit LA en we hadden een snelle route, 9 1/2 uur in plaats van de oorspronkelijk voorspelde 10 1/2 uur, dus ook een uur eerder in Nederland.
Ik ben een beetje brak, ga me dus nu eerst maar een lekker douchen en scheren. Tegen die tijd zijn de kinderen ook terug uit school en gaat de laptop dus weer even uit.

De bijeenkomst met de de K-12/Schools Enhancements for Common Cartridge Project Group waar ik gisteren al naar verwees was overigens de moeite waard. Ze (een aantal uitgevers en toetsontwikkelaars in de VS) gaan nu voorbeelden van toetsvragen verzamelen die ze graag ook in QTI formaat willen kunnen weergeven.

Ik ben benieuwd of dat met alles gaat lukken. Verwacht het niet, maar ja, als je bedenkt dat er gisteren een lijst van 42 verschillen vraagsoorten opgesteld werd, waarvan er heel wat waren waar ik nog nooit van gehoord had, dan zou het ook wel heel wat zijn als dat wél lukt. We zullen zien.

Oh, en er was dus niemand die het antwoord weet op de bonusvraag van gisteren???

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Henk van Rijssen
Henk van Rijssen
13 jaren geleden

Hallo Pierre,

het antwoord op je bonusvraag is volgens mij Pretty Woman.
Het huis is denk ik een vast onderdeel in elke bustour door LA.

Pierre
13 jaren geleden

Hoi Henk,

10 punten! :-) Wat dat tweede betreft weet ik niet, maar het zou me niet verbazen. We kwamen tijdens de tour heel wat huizen tegen waarvan uitgelegd werd in welke films ze gebruikt zijn/werden.
Het straatje hierboven is blijkbaar in een aantal films waarbij ze even naar Mexico moesten gebruik (maar ik ben het lijstje vergeten dat door de buschauffeur genoemd werd). Ook dit is neem ik aan een standaard plek in de tour. Maar daarmee natuurlijk niet minder leuk om langs te komen als je één dag hebt. :-)