Steve Fossett nou ook officieel dood

Global Flyer - Klik voor grotere versie
“De Amerikaanse avonturier Steve Fossett is vijf maanden na zijn vermissing door een rechtbank in Chicago dood verklaard. De uitspraak vrijdag volgde op aandringen van de echtgenote van Fossett, Peggy. Zij had het verzoek eind november ingediend.”

(bron)

Hij was al vermist sinds afgelopen september en de kans dat hij nog in leven was, was nihil, maar sinds gisteren is hij dan ook officieel dood: Steve Fossett. Avonturier, onder meer bekend van zijn solovlucht rond de wereld in een luchtballon en van zijn vlucht rond de wereld met de GlobalFlyer.

Daarmee ook wel iemand waarvan ik denk dat hij voldoende hoogtepunten in zijn leven gekend heeft, maar het blijft treurig voor zijn familie dat hij er nou niet meer is.