Mijn werk is gemiddeld $75 waard

Get A Freelancer - Klik voor grotere versie

Ik kwam dit tegen vandaag:

“I need a script that works exactly this way: http://www.gorissen.info/Pierre/maps/googleMapLocation.php

This will work from a pop-up dialog, the user will click and select a location. After clicking the finish (or cancel button), the user will return to my form. And the script should input the latitude and longitude from the script and place them into two input boxes.”

(bron)

Blijkbaar hebben 13 freelancers op getafreelancer.com een bod van gemiddeld $75 uitgebracht om dit te maken. Helaas moet ik me helemaal registreren om te kunnen reageren. Anders had ik kunnen uitleggen dat het een kwestie is van naar de bron van de pagina kijken en dan kun je alle code die je nodig hebt zien staan.
Als de Raharja Group Limited het dan helemaal had willen dicht timmeren dan hadden ze mij een mail gestuurd en gevraagd of ze de code op hun website (of waar ze het willen gebruiken) hadden mogen hergebruiken, en dan had ik gezegd “jazeker, geen probleem, ik heb delen ook van anderen die het weer beschikbaar stelden”.
Had weer $75 gescheeld.
Maar ja, nu helpt het natuurlijk wel weer een freelancer een uurtje aan het werk. Is ook niet verkeerd.