In memoriam DL.TV?

DL_TV - Klik voor grotere versie

Goed, het is waarschijnlijk nog wat vroeg, officieel bestaat DL.TV namelijk nog gewoon. Maar schreef ik eerder al over het vertrek van Patrick Norton bij DL.TV, nu is ook zijn vervanger, Roger Chang, al weer weg. Ook werkt nu niet meer bij Ziff Davis, maar is overgestapt naar Revision3, waar ook Patrick Norton naar toe ging.
Er is (nog) geen vervanger en de omvang van DL.TV is terug gebracht naar één aflevering van ongeveer 15 minuten (inclusief reclame) per week met alleen Robert Heron.

Het lijkt er sterk op dat ze het kostentechnisch allemaal niet meer rond krijgen. En zo dreigt dé tech show for tech fans by tech fans nu langzaam maar zeker in elkaar te schrompelen tot een korte samenvatting van technologie nieuws.
Jammer. Zeker ook omdat DL.TV in omvang zo groot was dat als het al niet mogelijk was voor hen om een voldoende stroom van inkomsten te genereren (bijvoorbeeld uit de reclameblokken die er altijd al in zaten) dat het voor anderen waarschijnlijk nog moeilijker zal zijn.

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
John van Dongen
12 jaren geleden

Zou wel jammer zijn. Ik kijk zelf ook altijd naar http://n3rd.tv/2008/01/ , minder gelikt natuurlijk, maar toch wel erg leuk. Ik ken de oorsprong van de heren niet precies, maar ik hoop perssonlijk dat deze ‘Nerds" nog lang actief blijven….