Brrr wat een lelijke FURL update

 Gepubliceerd door om 22:48  Internet
jan 302008
 
FURL - Klik voor grotere versie

Smaken verschillen en ik durf niet te beweren dat het weblog hier er nou zo schitterend uitziet, maar ik hoop dat ze bij Furl de update van hun layout die ze vanavond doorgevoerd hebben heel snel weer terugdraaien.
Want hij is nu zó lelijk geworden (ook in de FURL-it scripts die je gebruikt om links vast te leggen) dat het storend is. En voor een dienst die ik vaak gebruik is het natuurlijk funest als ik me er aan stoor.
Brrr…lelijk.

 Reacties uitgeschakeld voor Brrr wat een lelijke FURL update  Tags:

In memoriam DL.TV?

 Gepubliceerd door om 06:15  Media
jan 302008
 
DL_TV - Klik voor grotere versie

Goed, het is waarschijnlijk nog wat vroeg, officieel bestaat DL.TV namelijk nog gewoon. Maar schreef ik eerder al over het vertrek van Patrick Norton bij DL.TV, nu is ook zijn vervanger, Roger Chang, al weer weg. Ook werkt nu niet meer bij Ziff Davis, maar is overgestapt naar Revision3, waar ook Patrick Norton naar toe ging.
Er is (nog) geen vervanger en de omvang van DL.TV is terug gebracht naar één aflevering van ongeveer 15 minuten (inclusief reclame) per week met alleen Robert Heron.

Het lijkt er sterk op dat ze het kostentechnisch allemaal niet meer rond krijgen. En zo dreigt dé tech show for tech fans by tech fans nu langzaam maar zeker in elkaar te schrompelen tot een korte samenvatting van technologie nieuws.
Jammer. Zeker ook omdat DL.TV in omvang zo groot was dat als het al niet mogelijk was voor hen om een voldoende stroom van inkomsten te genereren (bijvoorbeeld uit de reclameblokken die er altijd al in zaten) dat het voor anderen waarschijnlijk nog moeilijker zal zijn.