Leercontract

 Gepubliceerd door om 07:10  Onderwijs
jan 242008
 
“The L4C Learning Contract defines our learning goals and how they will be accomplished. As a community-based project, funding and capacity to support training in the development of open education resources are limited and WikiEducator’s strategy is to focus and maximize our efforts by working with educators who make a firm commitment to contribute a knowledge resource back to the community.”

(bron)

Via een post van Brian Lamb kwam ik vandaag o.a. bij de pagina op het Learning4Content onderdeel op WikiEducator terecht waar het contract staat dat een deelnemer aan de gratis trainingen hoort aan te gaan.
Ik hou wel van zulke contracten. Je krijgt wat (gratis notabene), maar dat verwachten we wel een tegenprestatie van je.

Waarschuwing overigens ook nu weer als je de links gaat volgen. Je loopt het risico dat er een half uur voorbij is voordat je het in de gaten hebt want het brengt je bij een bonte verzameling links en verwijzingen waarvan je er ongetwijfeld een groot aantal zult willen volgen.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.