Brabant Blogt #2

Brabant Blogt - Klik voor grotere versie

Ik zal het maar eerlijk bekennen: ik was er al heel lang niet meer geweest. En daarom heb ik ook geen idee hoe lang brabantblog.nl al netjes geïntegreerd is in de website van Omroep Brabant. Ik schreef er afgelopen augustus over en toen zaten ze nog bij Tumblr. Het archief op de nieuwe site loopt tot november 2007 dus wellicht zijn ze al zo lang om. Nou ja, hoe dan ook, het ziet er netjes uit (netter dan bij Tumblr) en het past nu mooi in de rest van de site. Je kunt je zelf aanmelden via het formulier op de pagina. De ‘voorwaarden’ en tips staan er ook bij:

“Advies: check vooraf de instellingen van je feed. Bij een volledige feed worden je postings geheel getoond en mis je mogelijk verkeer naar je eigen website.
Spelregels: Je moet in Brabant wonen of er geboren zijn. Je weblog hoeft niet per se over Brabant te gaan, maar moet wel regelmatig worden bijgehouden. Commerciële, erotische en/of discriminerende weblogs worden niet opgenomen.
Brabant Blogt wordt beheerd door de internetredactie van Omroep Brabant. Die redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de getoonde postings”

Leuk. Nog steeds. Ook al kom ik er niet vaak.