Watervaste tester

 Gepubliceerd door om 07:02  Test en Co
jan 102008
 


Schitterende praktijktest van een tweetal camera’s tijdens de CES 2008.
Maar….er klopt hier iets niet….hij is zowel voor de eerste als de tweede test helemaal droog…terwijl shirt en stropdas hetzelfde zijn. Dus er zal enige droogtijd tussen beide tests zitten.
(Getipt door Gizmodo)

 Reacties uitgeschakeld voor Watervaste tester  Tags:
jan 102008
 
Telsell - Klik voor grotere versie

Tel Sell, het bedrijf achter al die commercials op de TV is failliet. Daarmee is ook het bedrijf Liveshop failliet. Liveshop is/was een samenwerking tussen Tel Sell en Chellomedia, een dochter van UPC. Liveshop heeft (in ieder geval op UPC Digital) een eigen kanaal waar 24 uur per dag de bekende advertenties worden uitgezonden. Bij FOK werd in de reacties opgelucht verzucht dat na het verdwijnen van belspelletjes van TV nu die commercials ook zouden verdwijnen.

Maar vanochtend zond Liveshop nog gewoon uit. De webwinkel van Tel Sell ligt er uit. Geen melding, maar gewoon een foutmelding als je door klikt. Het telefoonsysteem van Tel Sell was nog in de lucht, maar aangezien het nog voor 7 uur ’s ochtends is, wordt je daar sowieso niet doorverbonden met iemand om je order op te nemen (voor de duidelijkheid: nee, ik heb nog nooit iets op deze wijze gekocht!).

Is dit nou het einde van een tijdperk? Zijn er onvoldoende niet zo nuchtere Nederlanders die op deze manier het perfecte alles-in-een apparaat om te koken of om af te slanken willen kopen?
Is dat het gevolg van de rol van internet bij het vergelijken van producten of de aanschaf er van?
Of is dit een faillissement dat vervelend wordt voor de mensen die al wat besteld hebben, de werknemers van het bedrijf, maar dat leidt tot de oprichting van een nieuwe onderneming die over een maand weer gezellig dezelfde producten verkoopt, wellicht onder een andere naam?
Ik heb er geen zicht op, maar ik zou het graag weten.

[update 1-1-2008] Tel Sell maakt een doorstart.