jan 102008
 
Telsell - Klik voor grotere versie

Tel Sell, het bedrijf achter al die commercials op de TV is failliet. Daarmee is ook het bedrijf Liveshop failliet. Liveshop is/was een samenwerking tussen Tel Sell en Chellomedia, een dochter van UPC. Liveshop heeft (in ieder geval op UPC Digital) een eigen kanaal waar 24 uur per dag de bekende advertenties worden uitgezonden. Bij FOK werd in de reacties opgelucht verzucht dat na het verdwijnen van belspelletjes van TV nu die commercials ook zouden verdwijnen.

Maar vanochtend zond Liveshop nog gewoon uit. De webwinkel van Tel Sell ligt er uit. Geen melding, maar gewoon een foutmelding als je door klikt. Het telefoonsysteem van Tel Sell was nog in de lucht, maar aangezien het nog voor 7 uur ’s ochtends is, wordt je daar sowieso niet doorverbonden met iemand om je order op te nemen (voor de duidelijkheid: nee, ik heb nog nooit iets op deze wijze gekocht!).

Is dit nou het einde van een tijdperk? Zijn er onvoldoende niet zo nuchtere Nederlanders die op deze manier het perfecte alles-in-een apparaat om te koken of om af te slanken willen kopen?
Is dat het gevolg van de rol van internet bij het vergelijken van producten of de aanschaf er van?
Of is dit een faillissement dat vervelend wordt voor de mensen die al wat besteld hebben, de werknemers van het bedrijf, maar dat leidt tot de oprichting van een nieuwe onderneming die over een maand weer gezellig dezelfde producten verkoopt, wellicht onder een andere naam?
Ik heb er geen zicht op, maar ik zou het graag weten.

[update 1-1-2008] Tel Sell maakt een doorstart.

0 0 stem
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
André
André
12 jaren geleden

nee hoor. Niks einde. Het internet biedt nog volop kansen én producten! Zie http://www.youtube.com/watch?v=TGkPMZ

Pierre
12 jaren geleden

LOL, Bush heeft er vast zo eentje aangeschaft voor in het White House.

E.R. Hitipeuw
E.R. Hitipeuw
12 jaren geleden

Ik heb veel gekocht bij Tel Sell en heb nooit problemen gehad.
Helaas wacht ik nu op mijn laatste bestelling van 158,50 Er.(3 produkten) die ik 12 dec. 2007 betaald heb. Ik ben benieuwd.

Pierre
12 jaren geleden

Spits bericht dat ze een doorstart maken in afgeslankte vorm.