Onbeperkt onderweg surfen met XS4ALL

 Gepubliceerd door om 22:44  Internet
jan 092008
 
“Abonnees van XS4ALL kunnen voortaan kosteloos en onbeperkt internetten via hotspots van KPN (http://www.kpn.com/hotspots). Op ruim 900 locaties in Nederland bieden de HotSpots van KPN snel draadloos internet. Niet alleen thuis of op kantoor, maar ook onderweg kunnen XS4ALL-abonnees nu volwaardig e-mailen, surfen en bellen. Abonnees konden al een uur per week gratis gebruik maken van deze hotspots, nu is dat onbeperkt.”

(bron)

Nice. Het helpt natuurlijk als je lid van de familie bent. Als dochter van KPN is dat voor XS4ALL natuurlijk wat gemakkelijker te financieren, maar toch. Ben benieuwd wat anderen daar tegenover gaan zetten.
Al is het voor mij geen reden om over te stappen:
* Een abonnement bij XS4ALL met 8Mbit/sec download en 1Mbit/sec upload kost 54,95 euro per maand.
* Ik heb nu bij SURFSnel ADSL 10Mbit/sec download en 1Mbit/sec upload voor 27,95 euro per maand.
* Een los abonnement op KPN hotspots kost 29,95 euro per maand, en dat is dan inclusief HotSpots van KPN, inclusief toegang tot de hotSpots van T-Mobile in Nederland!
* Samen is dat dan 27,95 + 29,95 = 57,90 euro per maand.

Akkoord, het XS4ALL abonnement is inclusief een paar andere opties zoals bellen, PCzapper, opslagruimte etc.
Maar voor het gebeld worden hou ik liever nog even mijn KPN lijntje terwijl ik nu ook al bel via internet (met diezelfde telefoon), kost me aan belminuten zo’n 20 euro per jaar.
Hoe dan ook, blijft leuk aanbod, zeker als je toevallig wél al XS4ALL lid bent.

0 0 stem
Bericht waardering
5 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
12 jaren geleden

En dat vertel je me nu… een dag nadat ik toch maar weer ¤ 15,95 betaald heb voor 100 minuten verbinding, waar ik natuurlijk niet genoeg aan had:-) Punt is namelijk dat ik ergens nog de gegevens heb van een (voor het onderwijs gratis) Xs4all account, dat ik hiervoor dus had kunnen gebruiken:-(

blijblijblij
blijblijblij
12 jaren geleden

je kan bij xs4all ook een pack (10 E/ mnd) nemen, alle diensten zonder de pijp http://www.xs4all.nl/allediensten/pack/ )
heb zelf dat in combinatie met surfsnel, zeker in combi met de actie voor wireless kpn niet duur ;-)

Pierre
12 jaren geleden

Hé, dat is toch wel heel raar. Dan heb je dus voor 10 euro per maand al die XS4ALL diensten én overal KPN hotspots, terwijl dat op zich 29,95 euro per maand kost. Enige verschil is dan dat je voor dat abonnement van 10 euro per maand niet ook gebruik kunt maken van de T-mobile hotspots.
Ik kon overigens geen lijst vinden van kosten voor het VOIP-out deel van dit abonnement.

FONfanatic
FONfanatic
12 jaren geleden

FON is gratis, wereldwijd, onder voorwaarde dat je zelf een FON Hotspot draaiende houdt. Meer info via het FON forum.

Pierre
12 jaren geleden

@FONfanatic: klopt. Ik vind FON een prima initiatief. Maar "wereldwijd" is wat anders dan "overal dekking". En ik zou in Nederland niet graag uitsluitend afhankelijk zijn van de aanwezige FON hotspots.