Twitter Dip

Twitter Stats Chart

Het is nu officieel: december 2007 was voor mij een dip in het aantal tweets dat ik verstuurde. Met dank aan Brad Kellett die het Mac-only script van Damon Cortesi vertaalde in een online versie waarmee je eenvoudig een grafisch overzicht kunt krijgen van je Twitter gebruik.
Nog wat vroeg om te concluderen dat het een definitieve dip is. Duidelijk voor mij is wel dat het (zeker nu nog) een minder “als ik online ben doe ik het” karakter heeft dan bloggen.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Kaj
Kaj
13 jaren geleden

Ik merk dat ik het actiever gebruik dan ik had verwacht. Maar of dat ook blijft weet ik niet. Twitter is wel leuk om contacten te krijgen met anderen die ook ICT leuk vinden en bezig zijn met onderwerpen die ik ook leuk vind.

Fred Zelders
13 jaren geleden

Ik ben er nog steeds niet uit.
Maar … ik geef (nog) niet op.

N.B. Grappig! De online versie van TwitterStats is een prima idee, maar doet het niet in Opera of Safari. Je zult toch echt Camino of FireFox of Flock moeten gebruiken.