Theatergroep in Second Life

“De Asser theatergroep De Lege Ruimte geeft dinsdagavond 26 juni als eerste theatergezelschap in Nederland een voorstelling in de virtuele wereld Second Life. Het gaat om het stuk Wachten op Hem, een bewerking van Wachten op Godot van Samuel Beckett.

De voorstelling wordt gespeeld door virtuele acteurs in een virtueel theater. Studenten en medewerkers van Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle hebben de omgeving ‘gebouwd’. Om de ‘acteurs’ te laten bewegen, zijn speciale animaties gemaakt. Hun tekst is te lezen in tekstbalkjes, die onder in beeld verschijnen.

De voorstelling begint dinsdag om acht uur en duurt twintig minuten.”

(bron)

Leuk, en op een haalbare tijd, eens kijken of het gaat lukken er bij te zijn. Op de website van de theatergroep De Lege Ruimte staat dat de SLURL vanaf een half uur voor de voorstelling op hun website te vinden zal zijn. Woon je in Assen en heb je geen snel computer die het aan kan, dan kun je ook in Kenniscentrum Cicero in Assen meekijken. Daar worden twee computers opgesteld. Daarvoor moet je je dan wel even aanmelden.
Met dank aan Patricia voor de tip.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Robert Jan
Robert Jan
13 jaren geleden

Hoi Pierre,

Dank voor je berichtje, dankzij jou zijn er al een aantal mensen komen kijken op onze site. Alleen jouw verwijzing naar page7.html bestaat sinds vanavond niet meer. Nu dus alleen nog surfen naar: http://www.delegeruimte.nl.
Vriendelijke groeten,
Robert Jan
Webmaster

Pierre
13 jaren geleden

Hoi Robert Jan,

Hmm, dat is raar, de ene keer als ik op de link klikte (na jouw reactie) kwam ik bij de ‘oude’ pagina en ook voorkant van de site, nu bij de nieuwe (neem ik aan tenminste).
Ik heb nu maar even deze link toegevoegd, vond het namelijk wel zo handig om mensen ook rechtstreeks naar de pagina met mailadres voor aanmelden en zo te sturen in plaats van alleen naar http://www.delegeruimte.nl/ te linken.