Fontys University in Second Life

Fontys in Second Life - Klik voor grotere versie

Het is eigenlijk natuurlijk al oud nieuws (van afgelopen dinsdag) maar dan toch: Fontys PTH heeft besloten een eiland aan te schaffen in Second Life. Op hun projectpagina kun je er meer over lezen. Het huren van grond is een belangrijke voorwaarde om ook maar iets te kunnen in Second Life en voor mij was het (naast de langzame laptop en continue updates) een reden om er niet zo heel vaak meer terug te komen. Waarom schrijf ik er nu pas over? Nou, omdat ik er nu namelijk ook bij kan vertellen dat ik vanochtend via Skype met Paul Dirckx van de Fontys PTH gesproken heb over deze aanschaf, de achterliggende redenen én wat dat voor de rest van Fontys kan betekenen. De opname van dat gesprek kun je aanstaande zondag horen in de EduKast (in aflevering 221).
[update] De link naar de projectenpagina werkte alleen als je een Fontys-account hebt, ik heb die vervangen door de voor iedereen toegankelijke URL. (Met dank aan Roel Martens voor het seintje!)

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Jeroen vB
Jeroen vB
14 jaren geleden

Tja, ik blijf sceptisch als ik dit soort berichten lees. Ik heb hierbij vaak het idee dat men hiervoor kiest om met de hype mee te gaan en persoonlijk zie ik de toegevoegde waarde van SL ten opzichte van andere tool nog niet.

Ik ben nu wel heel erg benieuwd naar het interview met de FPH.

Pierre
14 jaren geleden

Ik ben een voorstander van onthypen en denk dat dit daar aan kan bijdragen. Voor het overige bewaar ik mijn kruit even tot zondag. ;-)