Web 2.0; zijn we klaar voor de werkelijkheid? #2

Als je je nog wilt aanmelden voor de CWIS-NL bijeenkomst op 27 maart a.s. moet je hééél snel zijn, want ook de zaal in Media Plaza (capaciteit 190 personen) zit op een paar stoelen na vol. Ik begrijp dat ze in ieder geval voornemens zijn video-opnames te maken, dan kun je het achteraf alsnog zien.
De titel van de sessie van 30 minuten die ik verzorg is:
Aantekeningen maken verboden?
Wat web 2.0 ons zou moeten leren over regels en verantwoordelijkheden

Web 2.0, innovatieve toepassingen en ‘bestaande’ regels gaan niet altijd goed samen. Soms zijn de regels heel helder, maar dat betekent nog niet dat ze goed zijn. Soms levert het ook heftige reacties en discussies op.
Tijdens de sessie zal ik die op een rijtje proberen te zetten, een aantal voorbeelden laten zien van waar het toe kan leiden en wellicht leidt dat ook dan tot discussie. Aangezien 30 minuten zo voorbij zijn is het voor mij ook een mooie gelegenheid om datgene waar ik regelmatig over schrijf (hier op het blog) en praat (in de EduKast) juist compact uiteen te zetten.