Goed nieuws of slecht nieuws (voor Apple)?

Amazon - Klik voor grotere versie

Op dag van het bericht dat Warner Music Group in zee gaat met Amazon als het gaat om het verkopen van MP3-muziek zonder DRM ook het bericht dat Apple er waarschijnlijk in geslaagd is om Twentieth Century Fox zo ver te krijgen dat ze video’s gaan verhuren via de iTunes Music Store.

Het ene is een schop onder de billen van Apple, het andere een stevige stap voorwaarts.
Zou het nou intussen ook tijd worden dat iemand eens gaat denken aan ons stakkers hier in Europa?

Bij Amazon kom ik nog wel weg door bij het afleveren van de MP3’s een postcode in de VS in te vullen, maar of het dan nog zo legaal is, is natuurlijk de vraag.
Maar het beperkte bereik van de iTunes Music Store waardoor er voor Europeanen niet veel anders op zit dan op andere manieren aan hun favoriete films en series te komen moet toch zo stilletjes aan ook aan de grote jongens en meisjes beginnen op te vallen.

Want eigenlijk interesseert me helemaal niet of Amazon of Apple me iets zou kunnen verkopen als ik het toch niet kan kopen alleen omdat ik toevallig niet in de USA woon.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Tom
Tom
13 jaren geleden

Als ik de series we in dit huishouden volgen (House, Desperate Housewives en eerder Lost en 24) legaal zou kunnen downloaden zou ik dat gewoon doen!

Dus kom maar op met die series in de iTunes music store.

Maar ja, eerst zien dan geloven.

Voorlopig zijn we aangewezen op a.b.tv enzo. Nou ja, er wordt toch gestaakt ;)

Pierre
13 jaren geleden

Ja, die staking begint voor de Amerikanen zelf (ook) vervelend te worden. Maar zelfs dan lopen we in Europa vaak minimssl een seizoen achter.