dec 272007
 
Amazon - Klik voor grotere versie

Op dag van het bericht dat Warner Music Group in zee gaat met Amazon als het gaat om het verkopen van MP3-muziek zonder DRM ook het bericht dat Apple er waarschijnlijk in geslaagd is om Twentieth Century Fox zo ver te krijgen dat ze video’s gaan verhuren via de iTunes Music Store.

Het ene is een schop onder de billen van Apple, het andere een stevige stap voorwaarts.
Zou het nou intussen ook tijd worden dat iemand eens gaat denken aan ons stakkers hier in Europa?

Bij Amazon kom ik nog wel weg door bij het afleveren van de MP3’s een postcode in de VS in te vullen, maar of het dan nog zo legaal is, is natuurlijk de vraag.
Maar het beperkte bereik van de iTunes Music Store waardoor er voor Europeanen niet veel anders op zit dan op andere manieren aan hun favoriete films en series te komen moet toch zo stilletjes aan ook aan de grote jongens en meisjes beginnen op te vallen.

Want eigenlijk interesseert me helemaal niet of Amazon of Apple me iets zou kunnen verkopen als ik het toch niet kan kopen alleen omdat ik toevallig niet in de USA woon.

De arrogantie druipt er vanaf!

 Gepubliceerd door om 22:42  Algemeen
dec 272007
 
“‘Het lijkt wel nu de arbeidsmarkt weer groeiende is dat mensen zich meer wangedrag op de werkvloer permitteren’, zegt Jacob Verschuur, directeur ICT Leadership van Ernst & Young. ‘Stel dat je een bedrijf runt van honderd mensen, dan komt dit per maand neer op duizend uur arbeidsproductiviteitverlies. Dit is geen kinderspel meer, maar een serieus probleem.'”

(bron)

Ik had er waarschijnlijk niet eens over geschreven als ik vandaag niet ook toevallig het journaal gezien had. Maar de arrogantie waarmee Jacob Verschuur van Ernst & Young tijdens het acht uur journaal het stond te vergelijken met het stelen van een pak kopieerpapier deed mij in ieder geval besluiten dat ik voor deze heer zeker niet zou willen werken.

Het riep ook van die beelden op van werkers aan de lopende band, waarbij elke minuut dat ze niet ‘voor de baas’ aan het werk waren productiviteitsverlies betekent.
En natuurlijk snap ik ook wel dat deze broodwerker zo stellig is om er voor te zorgen dat hij heel even met zijn persbericht op het 8 uur journaal kan komen, tegelijkertijd met het veel belangrijkere nieuws van het overlijden van Benazir Bhutto.
Ik hou er maar gewoon over op….Ongelofelijk. Ik was overigens te laat om een screenshot te nemen, de NOS zette net het 10 uur journaal online, daar zit het al niet meer. Is inderdaad de maximale levensduur van zo’n onzin bericht.