Firefox 3 Beta 1 on a Stick

Firefox - Klik voor grotere versie

Normaal gesproken zal ik niet zo heel snel met een bèta van Firefox aan de slag gaan. Het is nou eenmaal mijn browser voor dagelijks gebruik, die moet het dus gewoon blijven doen. Ideaal is daarom dat er nu een Portable Firefox 3 Beta 1 beschikbaar is. Die kun je op een USB stick installeren, maar ook gewoon in een willekeurige map o je harde schijf. Dat ‘installeren’ is overigens niet meer en minder dan het (laten) uitpakken van de bestanden. Geen andere bestanden op andere plekken op je computer. Zodra je die map verwijdert is elk spoor van de bèta ook weer weg.
Uiterlijk is er overigens niet zo direct heel veel zichtbaar aan wijzigingen, maar die zijn er wel.

Let op, als je je huidige versie van Firefox en de USB-versie tegelijkertijd wilt kunnen draaien, dan moet je even de instructies in dit bericht opvolgen. En let er daarbij op dat je het bestandje FirefoxPortable.ini ook echt even die twee mappen omhoog kopieert.

0 0 stem
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
André
André
12 jaren geleden

Als je wilt kan je Firefox op je stick uitbreiden met verschillende OpenOffice-applicaties. Daarmee kan je jezelf een stuk onafhankelijker maken en op alle pc’s met je eigen programma’s aan de slag gaan Portable Applications maakt dit mogelijk(zie ok http://dpf.punt.nl/index.php?r=1&id=3… )

Pierre
12 jaren geleden

Hoi André,

Yup, klopt helemaal. Zie ook dit bericht.