Firefox 3 Beta 1 on a Stick

 Gepubliceerd door om 06:54  Tools
dec 082007
 
Firefox - Klik voor grotere versie

Normaal gesproken zal ik niet zo heel snel met een bèta van Firefox aan de slag gaan. Het is nou eenmaal mijn browser voor dagelijks gebruik, die moet het dus gewoon blijven doen. Ideaal is daarom dat er nu een Portable Firefox 3 Beta 1 beschikbaar is. Die kun je op een USB stick installeren, maar ook gewoon in een willekeurige map o je harde schijf. Dat ‘installeren’ is overigens niet meer en minder dan het (laten) uitpakken van de bestanden. Geen andere bestanden op andere plekken op je computer. Zodra je die map verwijdert is elk spoor van de bèta ook weer weg.
Uiterlijk is er overigens niet zo direct heel veel zichtbaar aan wijzigingen, maar die zijn er wel.

Let op, als je je huidige versie van Firefox en de USB-versie tegelijkertijd wilt kunnen draaien, dan moet je even de instructies in dit bericht opvolgen. En let er daarbij op dat je het bestandje FirefoxPortable.ini ook echt even die twee mappen omhoog kopieert.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Firefox 3 Beta 1 on a Stick”

Reacties (2)
  1. Als je wilt kan je Firefox op je stick uitbreiden met verschillende OpenOffice-applicaties. Daarmee kan je jezelf een stuk onafhankelijker maken en op alle pc’s met je eigen programma’s aan de slag gaan Portable Applications maakt dit mogelijk(zie ok http://dpf.punt.nl/index.php?r=1&id=3… )

  2. Hoi André,

    Yup, klopt helemaal. Zie ook dit bericht.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.