Feyenoord tegen Deurne

 Gepubliceerd door om 06:48  Persoonlijk
nov 022007
 
“Roy Makaay heeft donderdagavond de loting verricht voor de achtste finales van het toernooi om de KNVB-beker. De oud-international, die met een hattrick in de eerste helft persoonlijk FC Groningen uitschakelde, liet voor Feyenoord amateurclub Deurne als volgende tegenstander uit de koker rollen.”

(bron)

In de categorie “off topic” valt natuurlijk dit nieuwtje dat Feyenoord deze kant op komt. Volgens het ED vanochtend wordt de wedstrijd waarschijnlijk in Helmond gespeeld. Ik kon me ook al niet voorstellen dat iemand zo’n wedstrijd hier in Deurne zelf zou goedkeuren. Ik zal overigens geen voorspellingen doen over de kansen van Deurne. :-)

De kabel binnenkort eindelijk open?

 Gepubliceerd door om 06:31  Internet
nov 022007
 
“Staatssecretaris Frank Heemskerk van Economische Zaken komt met een wetswijzing die ervoor zorgt dat kabelmaatschappijen hun netwerk open moeten te stellen voor derde partijen die televisiepakketten willen aanbieden.”

(bron)

Het is nog even wachten op de hele dans van het doorlopen van het aanpassen van de wet, het opnieuw opstellen van een besluit, het uitonderhandelen van de overgangsperiode, de eerste aanloopproblemen, maar dan zou concurrentie op de kabel eindelijk toch een feit zijn.
En we hebben gezien op breedband gebied waar dat toe kan leiden als er maar genoeg marktpartijen zijn. En die zijn er op het moment, al kunnen die nu dus niet echt met elkaar concurreren.

Natuurlijk, ook op dit moment kun je niet alle ADSL providers die er zijn op alle plekken Nederland ter beschikking, maar één of twee extra opties zou wel helpen.

Mogelijk addertje onder het gras is natuurlijk dat de noodzaak van minder onderbouwing door de Opta bij besluiten natuurlijk niet altijd per definitie een positieve ontwikkeling tot gevolg hoeft te hebben.
Maar in dit geval lijkt me dat in ieder geval wel zo.

 Reacties uitgeschakeld voor De kabel binnenkort eindelijk open?  Tags: